restaurant-cover

Sparkling Ocean

Jūros gėrybės, austrės, šampanas

Apie restoraną

Šis meniu jungia subtilius jūros gėrybių ir sodrius, šventiškus skonius, su įspūdinga desertine pabaiga.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Šefo komplimentas: Baltųjų smidrų espresas / olandiško padažo puta / Bellota kumpio traškučiai.

Užkandis: Oto karpačio vyšnių ponzu marinate.

Laimų ir bazilikų šerbetas, užlietas šampanu

Pagrindinis patiekalas:

1 variantas: Svieste kepta Mahi-Mahi žuvis / saldžiųjų bulvių ir bananų kremas / karamelizuoti ananasai / keptų mažųjų paprikų mix’as

2 variantas: Elnienos Wellington su Madeiros vyno padažu.

Desertas: Liepsnojantis miško uogų crummble.

Šis meniu jungia subtilius jūros gėrybių skonius, su įspūdinga desertine pabaiga

Didžioji g. 27, Vilnius

Virtuvės šefas – Erik Kislyj

Rezervacijai:

+370 671 21206

info@sparklingocean.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

II – VI 18:00 – 21:00

Galerija