Jūros gėrybės, austrės, šampanas
Šis meniu jungia subtilius jūros gėrybių ir sodrius, šventiškus skonius, su įspūdinga desertine pabaiga.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Šefo komplimentas: Baltųjų smidrų espresas / olandiško padažo puta / Bellota kumpio traškučiai.
Užkandis: Oto karpačio vyšnių ponzu marinate.
Laimų ir bazilikų šerbetas, užlietas šampanu
Pagrindinis patiekalas:
1 variantas: Svieste kepta Mahi-Mahi žuvis / saldžiųjų bulvių ir bananų kremas / karamelizuoti ananasai / keptų mažųjų paprikų mix’as
2 variantas: Elnienos Wellington su Madeiros vyno padažu.
Desertas: Liepsnojantis miško uogų crummble.
Šis meniu jungia subtilius jūros gėrybių skonius, su įspūdinga desertine pabaiga
Didžioji g. 27, Vilnius
Virtuvės šefas – Erik Kislyj
Rezervacijai:
+370 671 21206
Degustacijų pateikimo laikas:
II – VI 18:00 – 21:00