restaurant-cover

Sparkling Ocean

Jūros gėrybės, austrės, šampanas

Apie restoraną

Šis meniu jungia subtilius jūros gėrybių ir sodrius, šventiškus skonius, su įspūdinga desertine pabaiga.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

BALTŲJŲ SMIDRŲ ESPRESAS

Olandiško padažo puta | Bellota kumpio traškučiai.

OTO KARPAČIO SU VYŠNIŲ PONZU MARINATU

LAIMŲ IR BAZILIKŲ ŠERBETAS

SVIESTE KEPTAS MAHI-MAHI

Saldžiųjų bulvių ir bananų kremas | karamelizuotų ananasų ir keptų mažųjų paprikų mix’as.

ARBA

ELNIENOS WELLINGTON SU PORTVEINO PADAŽU

DEGANTIS MIŠKO UOGŲ CRUMBLE

Didžioji g. 27, Vilnius

Virtuvės šefas – Edgaras Bužinskas

Rezervacijai:

+370 671 21206

info@sparklingocean.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

II – VI 18:00 – 21:00

Galerija